kolmapäev, jaanuar 30, 2008

Róisín Marie Murphy

Roisin Murphy on laulja, keda olen oma viimaste aastate elus kõige rohkem kuulanud. Eile kuulasin ka.

Meeste arvates oli põhitegija ikkagi Op:l Bastards. Ja selle vastu sai nende arust vaid asjaolu, et Roisin ei kandnud rinnahoidjat. See-eest kandis Roisin muid asju. Kindaid, mütse, seelikuid ja näiteks ka keepi, mille ta jalge vahelt läbi sikutas ja ette püksivärvli külge kinnitas. No mida, pagana äge mutt ikka.

Hea oli vahtida, kui ebatraditsiooniline on Roisin oma traditsioonilises ilus. Kõik need liigutused ja lollused. Võrreldes Molokoga, mida nägin viis aastat tagasi Hispaanias, oli Roisin nüüd palju rahulikum või siis mina. Võimalik, et see esimene kord oli ikka nagu esimene kord - seda ootamatum, seda rabavam.

Minu ihu ja hinge paitasid eile eelkõige Moloko-aegsed “the truth ja “forever more” ja esimese plaadi “sow into you” ja muidugi “ramalama [bang bang]”.

Ja ihu vastu nühkis löpuks ka üks kutt, kes viimaste lugude ajal ärkas, st tõstis käes taskutest kõrgemale.


Muljeid, tundeid, mõtteid pungil oli see kontserdiõhtu. Hommikul kahe jalaga maas tööle tammudes mõtlesin, et ma võiks ka ametilt olla see Roisini riiete-selga-aitaja ja kampsuni-riidepuule-panija ja plärukeeraja.

pühapäev, jaanuar 27, 2008

Leemekulbiliigutaja mõtleb

Probleem oleks üks hea supinimi.

laupäev, jaanuar 26, 2008

Kikujutt

Tänavuse aasta tippsündmus oli kohe üsna alguses, kui ma unustasin (õigemini ajasin päevad sassi) ära kiku juuksuriaja, mida ma ilmatu aja ootasin ja pean nyyd olema juuksekoll. Sama ajal läks mu mac ravile ja sinna ta jäi.

Siis sündmus nr 2 - mul löigati hammas ära. Libistasin mõnda aega püreesuppe ja jogurteid ja mõtlesin, et kas alkohol on lubatud. Täna võeti niidid välja. Ja öeldi, et tuleb uus hammas panna. Mõtlesin, et näen nulle valesti, aga silmad on mul rohkem korras kui hambad. 20 000 kr. Eee.. ma saaks selle eest 6 korda lennukiga Münchenis käia, viis jalgratast, kaksjapool Ford Sierrat... Kirurg veel lohutas, et pole hullu, maksta saab kahes osas. A ikka ei tundu, et see õiglane vahetus oleks. fff-ff-fastik!

Aga head ka. Netist tellisin asju ja kõik mahtusid pähe ja jalga. Mis on paras müstika, et poes proovides ei sobi midagi ja läbi neti mitteproovides on kõik jumala okei. Onju imelik.

laupäev, jaanuar 19, 2008

Permanentne PMS

Ma olin vist viimane eit, kes sai teada, mis on PMS. Mitte omal nahal, a lühendina. Ma arvasin kaua ka, et RHCP on nagu PCP või nii.

Ma polnud seda PMS-i isegi märganud. A kui ma naistekasse tööle läksin, tuli uusi muidugi teadmisi nagu varrukast. Kas oleks aeg midagi jälle teada saada?

Nii ma siis ootan siin reede õhtul seda väljareklaamitud tormi, et ma saaks p*rse pista need patareid, mida linnavalitsus tormi ajaks käskis varuda, sest taskulampi mul pole.

Hambutud naljad, a mis teha, kui suu on tamiili täis.

pühapäev, jaanuar 06, 2008

HEAD UUT!

Meil tuli see Emajõe ääres ja pärast käisime genialistide klubis, kus kõik oli väga mõnus ja hipi.
Ainult naistevetsus ajasid pisikesed tüdrukud sellist juttu, et jooksvaid sukasilmi saab peatada tati või - veel parem - menstruatsiooniverega.

Ja Turu tänava Statoil oli hommikul suur hitt, mustade sulejopedega kutte oli seal järjekorras rohkem kui üks.

laupäev, jaanuar 05, 2008

Kohustuslik ilmahala

Mõtlesin, et tõstan kardinad radikate kohalt üles ja siis hakkab soe. Mõeldud ja peaaegu tehtud ka. Aga viimases lõpus tundsin, et radikaribide vahelt puhub tuult sisse. WTF!
Siis avastasin sealt juurest veel pappi ja kangast. Keegi on püüdnud seda auku lappida, a no WTF ikka.
UA-3498800-1