esmaspäev, veebruar 05, 2007

Trollis

Laupäeval oli trollis üks tädi, kes terve tee rääkis igast teemadel (friistailis?) ja hästi huvitav oli. Inimesed muigasid heatahtlikult – kes muidugi eesti keelest aru sai.
A tädi rääkis esimese Eesti Vabariigi ajast tänapäevani välja. Elmarist, kes oli Weimarist pärit, ja Meetast. Siis ta jõudis läbi võtta veel Tagore, Lennart Meri ja Jaak Aaviksoo (õigemini Aaviksoo kooli pätid, kes korteris vargil käisid). Ja et Bush kinkis Ansipile dressid, mis läksid näitusele. Siis võttis läbi kõik lähiriigid, mis meeldib ja mis mitte. Siis võttis läbi kõik transpordivahendid – nõmedate vene juhtidega trollid, toredad bussid, Titanicu, Pitka… Et tema eelistab busse ja tramme.

Mu arust on trollid päris ägedad, sest seal kohtab igasuguseid imelikke inimesi.

Eelmine kord oli trollis lahe kombo ema-poeg-koer. Kutt nägi välja Harry Potter. Peast siis ja vanuselt ehk ka. Muidu olid heledad teksad ja must nahktagi. Sõi niiviisi tšeburekki, et mul on tšeburekiisu vist igaveseks kadunud. Kui ta selle oli ära õginud, siis nõudis emalt: “Дай пиво!” Ja siis istus maha ja püüdis koera sülle võtta ja see koer ei olnud mitte väike.

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

mm...õlu... see tähendab, ee... hea lugu!

UA-3498800-1